Tietoa meistä

Olemme vuodesta 2012 asti toiminut luotettava paikallinen rakennusliike. Olemme toteuttaneet jo kymmeniä asuntoja Kuopio-Siilinjärvi alueella. Erikoistumme uudisrakentamiseen ja toteutamme uudiskohteet alusta loppuun laadukkaasti ja ammattitaidolla. Toimimme Pohjois-Savon alueella. 

Toteutamme laadukasta uudisrakentamista vankalla kokemuksella nykyaikaisin menetelmin, uusimpia rakennusteknisiä innovaatioita hyödyntäen. Toteutamme myyntivalmiita asuntoja aina energiatehokkaasti ja laadukkaasti.

Huolellinen rakentaminen on yrityksessämme kunnia-asia ja takaamme ammattitaitoisen toteutuksen alusta loppuun. Suunnittelemme kaikki toimenpiteet huolellisesti ja toteutamme ne sovitun aikataulun mukaisesti laadusta tinkimättä.

Meille tärkeintä toiminnassamme on asiakastyytyväisyys ja laadukas työn jälki, sekä kestävällä tavalla rakennettu kokonaisuus. Suuren osan uusista kohteistamme olemme saaneet tyytyväisten asiakkaiden suositusten kautta.

Näin toimimme


Rakennamme ja suunnittelemme asunnot vankalla ammattitaidolla ja viimeisimpiä rakennusmenetelmiä hyödyntäen. Olemme VTT-sertifioitu märkätilojen vedeneristämisen toteuttaja ja rakennustapamme varmistaa kuivaketjun säilymisen rakentamisen alusta loppuun saakka ja takaa asunnon pitkäikäisyyden.